Agribau

AGRIBAU është një ndër kompanitë më të mëdha në Kosovë për shitjen e mekanizimit bujqësor. Kjo kompani është themeluar në vitin 2013, me një gamë të gjerë të produkteve, e cila mbulon të gjitha nevojat e fermerëve të vegjël të cilët e kanë pasion e deri tek fermat e mëdha industriale. Është përfaqësuese e markave më të njohura të traktorëve Landini, Tumosan, Dong-Feng, LS, John Deere, Ferrari etj., si dhe mjeteve bujqësore SIP Slovenia, INO, Alpler, Minos Agri, Fimaks, Kurtsan, Lukas Holland, Valpadana etj.

Të gjitha produktet plotësojnë standardet evropiane dhe garantojnë cilësi dhe qëndrueshmëri të gjatë.
Agribau
HÄNDLER
Mitglied seit 2018
Zona Industriale , Lidhja e Pejës 136
10000 Prishtine
Telefon: Nummer anzeigen
Mobil: Handynr. anzeigen
Website: http://www.agribau.com
Öffnungszeiten
Donnerstag
00:00 - 17:00
Tätigkeitsbereiche
 • Landtechnik
 • Traktoren
 • Forsttechnik
 • Kommunaltechnik
 • Weinbau
 • Obstbau
 • Gemüsebau
 • Hof- und Stalltechnik
Routenplaner
Start:
Ziel:

Alle Angebote des Händlers

Mit dem Landwirt.com Suchagenten verpasst du keine Angebote!
Du wirst automatisch benachrichtigt!


Mehr Infos zeigen
Landwirt.com Händler
 • Händlersuche
 • Händleranmeldung
 • Mediadaten
Landwirt.com User
 • Einloggen
 • Registrieren
Unternehmen
 • Kontakt
 • Team
 • Datenschutzerklärung
 • Geschäftsbedingungen
 • Impressum
Apple Store
Get it on Google Play
HUAWEI AppGallery
Youtube
Landwirt.com GmbH, your marketplace, Rechbauerstraße 4/1/4, A-8010 Graz, Tel: +43 (0)316 931268
Alle Angaben ohne Gewähr - Druck- und Satzfehler vorbehalten. marktplatz@landwirt.com
© Copyright 2022 Landwirt.com GmbH Alle Rechte vorbehalten.
SERVICE HOTLINE
+43 316 931268
Mo.-Do. 08-12 und 13-16 Uhr
Fr. 08-12 Uhr